Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Presse
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 03. Maj 2012

Presse 3. maj 2012

Styrk grundejerforeninger

Det kan ikke være rigtigt, at kommunerne vælter opgaver over på grundejere, mens disse kun kan danne frivillige grundejerforeninger!

Er grundejerne pålagt at eje en privat vej, har de ansvaret for belysningen eller et grønt område, så skal det også fremgå af lokalplan eller tinglysning, at der skal være en grundejerforening. Vi kunne ikke få det med i den nye vejlov, selv om vi var enige om det med Kommunernes Landsforening, men vi kæmper videre.

Senest er problemstillingen igen rejst i Tv-avisen ultimo april. Her var der flere frivillige foreninger, der sammen med PL´s landsformand krævede, at man fik bedre arbejdsvilkår og kunne undgå nassere, der ikke ville betale et kontingent og være med i samarbejdet i grundejerforeningerne.

Trafikminister Henrik Dam Kristensen udtalte heldigvis en forståelse og en vis velvilje overfor ønskerne.

Vi samler relevante illustrerende sager, så send PL en mail, hvis din forening også er i den ubehagelige situation, at man gerne vil lave løsninger, men ikke kan komme til at gøre det.
 

 

Udgivet i Presse Arkiv tagget med fællesvej
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...