Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Presse
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 09. December 2016
Mit Hus nr. 2016-04
 
Intro til artiklen Det Systemiske Råd
 

Pas nu på!

Rettidig omhu er så absolut noget, der skal til for at undgå kriser på det danske ejendomsmarked og i den danske økonomi. Det anerkender PL i det svar, som bringes her på side 4 og 5 i uddrag.
 
Men vi finder det også på sin plads, at advare imod, at hvis man griber ind overfor, hvad man frygter der kan ske eller ser spøgelser. Så risikerer man nemlig, som under ”kartoffelkuren” med en for skrap ”forebyggende medicin”, at fremprovokere en krise.
 
Lidt populært, så prøver vi i PL at fortælle, at vi er mange almindelige mennesker, der som boligejere både er - og reagerer meget forskelligt.
 
Den vinkel, at se os som en næsten homogen masse, der kan styres med nogle af de opstillede tiltagsmuligheder, som f.eks. at stille krav til større udbetaling og større betalingsevne, rummer farer for, at der er utilsigtede virkninger.
 
Dermed risikerer man måske, at skade mere end forventet og at det vil kunne ramme skævt f.eks. overfor unge familier i storbyområderne.
 
På de efterfølgende sider 6-12, har vi sat fokus på, at også andre advarer imod at skride for voldsomt/tidligt ind, men at måske at finde andre metoder. Det skal accepteres, at vi er forskellige, samt at de fleste sammen med deres økonomiske rådgivere har fundet en fornuftig balance omkring deres gennemførte eller fremtidige boligkøb. Samtidig vil indgreb betyde friværditab for de eksisterende boligejere. Så glem alt om at ”one size fits all”.
AM

 

Udgivet i Mit Hus 2016-04
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...