Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Presse
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 08. December 2016
Mit Hus nr. 2016-04
 

Opdatering af medlemmer

 

Først en stor tak til de mange foreninger, der igennem året har brugt tid på at fremsende rettelser til medlemslisterne. Hermed sikres bl.a., at foreningernes medlemmer fortsat modtager medlemsbladet, Mit Hus.
Vi kan fra sekretariatets side oplyse, at vi pr. 1. december i år har gennemført knap 6.000 tilretninger af medlemsdatabasen dels med indmeldelser, tilrettelser og afmeldinger. Dette svarer nogenlunde til antallet vi gennemførte sidste år.

Der mangler stadig nogle

Desværre må vi også notere os, at der fortsat er for mange adresser, der er fejlmeldte. Ikke som følge af, at vi ikke fortæller foreningerne, at der er fejl, men simpelt hen fordi vi ikke får svar tilbage. Konsekvensen er desværre derfor, at der tilsvarende er betalende medlemmer, der ikke modtager medlemsbladet, fordi deres egen forening ikke har rettet adresser hos PL.
Vi har forståelse for, at nogle måske vil opfatte tilretning af deres medlemmer som en byrde. Men faktisk er der tale om en positiv service, idet foreningerne dermed får fingerpeg om, hvad der sker blandt deres medlemmer f.eks. hushandler. Og dette har jo direkte betydning for, hvor f.eks. kontingentopkrævning og indkaldelser til generalforsamling skal sendes hen.
Vi skal derfor venligst opfordre til, at man – hvis man ikke allerede har fået gjort det - får gennemgået sine medlemslister for fejl og får sendt eventuelle rettelser til PL’s sekretariat.
Godt nytår.



 

Udgivet i Mit Hus 2016-04
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...