Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Presse
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 13. Juli 2012

Presse, 13. juli 2012

For få tegner forsikring

Ifølge Forsikring og Pension er det kun i ca. 60 % af alle ejendomshandler med parcelhuse, at der tegnes en ejerskifteforsikring.

Russisk roulette

PL finder det meget nedslående, at så mange spiller russisk roulette med deres formentlig livs største investering, når en simpel forsikring kan være det udslagsgivende element mellem fred og ruin.
Vi har en forståelse for, at de voldsomme og uforståelige prisstigninger givetvis har presset mange købere væk fra at forsikre, så derfor kan vi kun opfordre forsikringsbranchen til at komme ind i kampen.
Men prisen for forsikring skal stadig holdes op mod det faktum, at hvis sælger fremlægger en tilstandsrapport, en el-installationsrapport og et tilbud på ejerskifteforsikring, så slipper sælger for sit mangelansvar på huset på en lang række vigtige områder.
Vælger man derfor som køber ejerskifteforsikringen fra, fravælger man således også i langt de fleste tilfælde muligheden for at kunne gøre et erstatningskrav gældende over for sælger.
En ejerskifteforsikring er således i klassen med ”dyrt sparede penge”.

Se artikel i Mit Hus nr. 2012-02

 

Udgivet i Presse Arkiv
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...