Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Presse
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 05. Juli 2012

Mit Hus nr. 2012-02

Leder

Det positive ligger i detaljen

Ganske vist var der meget fokus på, at de truende yderligere reduktioner af rentefradraget blev fjernet. Min vurdering var, at det var et forhandlingstrick for at sikre, at de borgerlige blev ved forhandlingsbordet. Egentlig er det jo flot, at regeringen fik et resultat ved at tage et forslag af bordet, som de nok ikke politisk kunne holde til at gennemføre alligevel. Men husk, at tilbage står den voldsomme stramning og nedtrapning af rentefradraget, som den borgerlige regering gennemførte.

Men der var meget lidt fokus på den undervurderede detalje, der efter min opfattelse har helt afgørende, stabiliserende betydning. Den vigtige detalje er, at der ikke skal kunne ske skærpelser af afgifterne på ejerboligen på denne side af 2020. Det har forligspartierne aftalt, dog indenfor visse rammer, som ikke i skrivende stund er offentliggjorte. Men i stedet for det Damoklessværd, der hang over parcelhusejernes hoved om, at regeringen forventeligt ville øge beskatningen efter næste valg, så er der nu mulighed for, at boligmarkedet kan fjerne en af de sten, der har holdt markedet nede i omsætning og priser.

Jeg mener fortsat, at der er en negativ prisboble på boligmarkedet, og derfor vil jeg vende rådet fra alle de, (som jeg da er enige med) der anbefaler, at man skal købe hus nu!

Mit råd til vore medlemmer er, og det kan virke som det modsatte, nemlig sælg ikke nu, vent!
AM

 

Udgivet i MH Leder
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...