Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Presse
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 19. Maj 2011

Pressemeddelelse, 19. maj 2011.

Tilfredshed med ny Bolig-Job-Ordning

Parcelhusejernes Landsforening (PL) noterer sig med tilfredshed, at Regeringen, Dansk Folkeparti og Kristendemokraterne har indgået et nyt vækstinitiativ - "Bolig Job Ordning." Der er tale om en forsøgsordning, der gælder fra 1. juni 2011 til 2013.

Ordningen skal gøre det muligt for danskere at trække hjælp i hjemmet fra i skat. Samtidig åbner forslaget op for at løn til håndværkere i forbindelse med istandsættelse af boligen også skal kunne trækkes fra i skat. PL kan hermed notere sig, at et af de store ønsker på landsforeningens ønskeliste i det store hele er blevet en realitet.

Som PL har påpeget tidligere må en sådan ordning anses for at være selvfinancierende set i forhold til, at man får bekæmpet sort arbejde, får iværksat flere arbejder og genererer ekstra indtægter.

Fra Sverige ved vi, at der er stor tilfredshed med en tilsvarende ordning.

PL tilslutter sig, at man hermed retter et slag mod sort arbejde, men hvis dette skal holdes ved lige, så må man overveje en permanent ordning.

 

 

Udgivet i Presse Arkiv
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...