Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Presse
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 21. Juli 2010

Efterlysning til "klamhuggeren"

PL har fået en opfordring til at hjælpe med at finde sager til klamhuggeren og her følger en opfordring fra redaktionen af "klamhuggeren":

Klamphuggerne er programserien, hvor vi opsøger håndværkere, som gang på gang ødelægger folks hjem og liv med dårligt håndværk, svindel eller trusler.


Den typiske historie handler om håndværkeren, der sjældent kommer, og når han endelig gør, er der tale om meget dårligt eller ligefrem ulovligt håndværk. Når kunderne klager deres nød, støder de ind i en mur af dårlige undskyldninger eller i værste fald en truende opførsel. Mange kunder står tilbage med en enorm frustration over det mangelfulde håndværk og en uforholdsmæssig stor regning.
Næste tidskrævende trin er, at køre sagen i Byggeriets, Tekniq´s eller Håndværksrådets Ankenævn. Men er håndværkeren uorganiseret eller eksisterer firmaet ikke længere så kan kunden stå tilbage med et halvfærdigt hus og et nedbrudt familieliv, mens håndværkeren kører videre i et nyt firmanavn.


Hvis du har været udsat for lignende oplevelser så skriv til os på klamphuggerne@tv2.dk
 

Udgivet i Presse Arkiv tagget med klamphugger tv2
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...