Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Presse
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 06. September 2022

 

Spot til skade

Belysning af private fællesveje har fået en ekstra facet set i lyset af de eksploderende el-priser, hvilket føjer spot til skade, hvor kommunerne nu har travlt med at nedprioritere veje.
Ikke blot skal borgerne nu til at drive/vedligeholde og frem for alt finansiere de veje, som de bor ved, men de får også lussingen fra den belysning og det strømforbrug, der følger med.
Som et ekstra hak i tuden, kan sådanne borgere ikke gøre noget ved den moms, der pålægges energiregningen.
Set i lyset af krigen i Ukraine og alle de økonomiske problemer, som dette afstedfører, skal PL opfordre til, at kommunerne i hvert fald for en periode tænker mindre på egen pengekasse og mere på borgernes, og sætter intentioner om nedklassificeringer på pause, indtil man kan sige, at situationen er mere normaliseret.
Da en række kommuner selv rumler med tanken om at slukke gadebelysning i et omfang, skal vi generelt anmode om, at man som vejmyndighed er meget fleksibel i forhold til at fastsætte i hvilket omfang, der kræves belysning af private fællesveje.
 

Udgivet i Presse Arkiv
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...