Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Presse
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 19. Oktober 2020

 

Mit Hus nr. 2020-03

Leder

Husets "feriepenge"

Tænk, hvis parcelhuset var levende. Så var det en 24 – 7 medarbejder 365 dage om året. Altid til rådighed uden at brokke sig. Al service står til rådighed for cheffamilien ”on - demand”.
Men huset kræver også sit for at kunne yde, hvad cheferne efterspørger, og måske er alderen ved at tynge lidt, facaden er lidt krakeleret, og der er problemer med at holde varmen. Men det er altid arbejdsgiverens opgave at sørge for ordentlige arbejdsvilkår og investeringer.
Husk, at de problemer huset giver, er altid chefens skyld, og de fordele/muligheder og gevinster huset ikke giver, ja, det er også ejernes skyld.
Ferie har huset aldrig, og lønkravene har måske for længe været reduceret til lidt vedligehold og en kærlig hånd. Men nu er der kommet næsten en ekstra månedsløn i feriepenge, og der kan lånes med negativ realrente i friværdien. Måske er der også et håndværkerfradrag.
Så jeg opfordrer jer til at investere i jeres mest trofaste medarbejder. Ja, faktisk skal ”huset” f.eks. have mindre i løn, når der investeres i dets energiforbrug.
Både dette og en modernisering kan betyde mindre i løbende driftsomkostninger. Samtidig indebærer personaleinvesteringen, at medarbejderen er mere værd, når du og din familie siger tak for samarbejdet, og lader den næste cheffamilie få en trofast medarbejder, der jo sjovt nok bliver meget ældre end sine chefer.
Så giv Huset en ”ferietur” - familien kan jo alligevel ikke rejse/flyve ret mange steder hen.

Udgivet i MH Leder
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...