Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Leder-artikler Mit Hus 2010-
Mit Hus 2023
Mit Hus - Ældre årgange
Abonnement
Adresseændringer
Annoncering
Copyright
Uopfordret materiale
Presse
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 09. December 2016
Mit Hus nr. 2016-04
 

Tak for større tryghed

Takken er på sin plads her fra min side overfor den nye regering, når man tænker på, hvor meget PL har gjort opmærksom på og skældt ud over de utrygge forhold samt de alt for høje beskatninger af parcelhusejere.
 
Men som bekendt vokser træerne næsten ikke om vinteren, og da slet ikke ind i himmelen.
Der laves et grundskattestop, og vi ser med glæde frem til den lovede tryghed for den fremtidige sammensætning af vurdering og beskatning.
 
Vi håber ikke, at dette er en gave, der skal byttes eller er en, der er mere indpakningspapir på end indhold.
Og så undskyld for min skepsis, men den bunder i den usikkerhed, der er omkring et forlig og en forligs flertalskonstruktion, som vi ikke har set endnu.
 
Og nej, vi er ikke utaknemlige, men vil heller ikke juble overstadigt over en reduktion af de voldsomme ekstraskatter, der truende i 2021/25 ellers ville ramme os.
 
Der skal nu være forhandlinger omkring hvordan, der skal ske en fremtidig beskatning og med hvilke satser. Det har vi skrevet meget om tidligere, og PL mener fortsat, at en værdibaseret skat er uretfærdig.
Vi møder, som vi også har sagt i pressen, positivt de initiativer, der fremlægges. Men det ændrer ikke vores opfattelse og ønske om, at skatterne skal være til at forstå og leve med, og at det ikke kun er os 55% af befolkningen, der skal betale boligskatter.

 

Udgivet i MH Leder
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...