Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Presse
Pressemeddelelser
Presse Arkiv
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 08. December 2016
Mit Hus nr. 2016-04
 

Inserattekst

I dette nummers inserat bringer vi et par artikler (nærmere bestemt på denne side), der primært retter sig mod medlemsforeningers bestyrelser, da man kan sige, at det er ”den tid på året”.
 
Vi ser nærmere på problematikken omkring værdiløse ejerskifteforsikringer og den løsning, der på redaktionens afslutnings tidspunkt synes at være i støbeskeen.
 
Vi kigger lidt på omverdenens desværre ofte overdrevne opfattelse af og forventninger til grundejerforeninger og endelig et par artikler af lidt juridisk tilsnit.
 
Kommunesammenlægningerne trækker stadig spor i de små lokalsamfund, der nu er ”suget” ind i de større, etablerede kommuner. Tendensen til at føle at blive sat på et sidespor i mangt og mange forhold har en generelt negativ indvirkning på borgerne i sådanne områder og medvirker til, at områderne affolkes af først forretningsliv og senere af beboere. En sådan udvikling så vi i PL gerne, at man fik vendt ved at indse og prioritere, at det faktisk er et meget gunstigt borgersegment, der pt. lades mere eller mindre i stikken.
 
Som sædvanlig skal vi ikke undlade at opfordre til, at man sørger for at gemme inserater, da disse rummer relevante informationer i forhold til grundejerforeningers drift, problemer og løsninger.

 

Udgivet i Mit Hus 2016-04
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...