Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Presse
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 02. September 2016
Pressemeddelelse, 2. september 2016
 

Ulv i fåreklæder

Positive nyheder var der heldigvis flere af i regeringens udspil til en plan frem til 2025. Mange dele var kendte, men blev nu mere konkrete, f.eks. afskaffelse af PSO energiafgiften og ændringer i personskatterne.
Men her i PL er det naturligvis de boligpolitiske aspekter, der interesserer os mest, idet de andre skatteregler og lettelser jo kommer til fordel for alle danskere uanset deres boligform.
Der er en større samfundskage i størrelsen af 40 milliarder, som kan fordeles, fordi det forventes at gå godt i Danmark.
Vi forventede derfor også, at der kom tryghedsskabende udspil på vort område, så boligejerne vidste lidt mere om, hvordan ejendomsvurderinger og boligskatterne ville komme til at se ud. Der burde også være plads til, at det rekordhøje skatteniveau for ejerboliger skulle kunne reduceres.
Men desværre er vi nu igen blevet usikre og vel skuffede over, at der med udspillet er blevet skabt mere usikkerhed end sikkerhed, og at boligskatterne er bragt i spil sammen med de andre tiltag.
 

 

Udgivet i Presse Arkiv
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...