Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Presse
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 15. Februar 2016
Presse, 15. februar 2016
 
PRESSEMEDDELELSE
 

Boligskattestop var et valgløfte

Under denne overskift skriver Ritzau 15. februar 2016 blandt andet:
”Parcelhusejernes Landsforening har ikke fantasi til at tro, at Venstre vil pille ved boligskatten.
Man kunne ikke høre det på to måder under valgkampen: Fastfrysningen af boligskatten var sikret indtil 2025. Og alt mindre end det vil være at løbe fra sit løfte. Det er landsformanden for Parcelhusejernes Landsforening, Allan Malskærs, klare opfattelse.
- Efter vores opfattelse forstod jeg helt klart i valgkampen, at både Socialdemokratiet og de borgerlige partier sagde, at der var en sikring indtil 2025. Den lovning på skattestop, som Venstre kom med, den går jeg ud fra, at de holder, siger han til Ritzau.
Han tror, at det er politisk teater, når finansministeren over for Børsen mandag siger, at fastfrysningen af ejendomsværdiskatten fra 2020 "er et forhandlingsspørgsmål."
- Jeg ser det her, som et spil omkring de skatteforhandlinger, der skal være, hvor man har taget ejendomsvurderingen og ejendomsskatterne ind. Det er lige på kanten af, hvad tilliden til regeringen kan holde til.
- Jeg synes, at det burde regeringen holde sig for god til. De ved, hvor følsomt det her er for deres egne vælgere.”
 

 

Udgivet i Presse Arkiv
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...