Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Presse
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 09. Februar 2016
Presse, 09. februar 2016
 
PRESSEMEDDELELSE
 

Grotesk og pinligt at afklaring af ejendomsskatter udskydes

Ud over at konstatere dette, har PL’s landsformand, Allan Malskær, i morgen til TV2 News og Ritzau udtrykt en forståelse af, at det er bedre, at få en samlet afklaring af boligbeskatning end at få en yderligere lap på et ejendomsvurderingssystem, der har spillet fallit.
 
Udtalelserne falder efter at skatteministeren har orienteret om, at der først kommer en afklaring til efteråret og at der ikke i 2017 som lovet kommer nye vurderinger. PL efterlyser, at der er høj prioritet om, at få afklaret de mange klagesager, der ligger på vurderingerne tilbage fra 2011 og som har været håndfast kritiseret af Rigsrevisionen i en omfattende rapport.
 
Til Ritzau har PL’s landsformand udtalt, at virkeligheden langt om længe er gået op for politikerne, og at det er fornuftigt, at skatteministeren nu udskyder en reform af boligskatterne.
 
Det er pinligt, at man igen og igen må fortælle boligejere, at man ikke kan finde ud af det. Disse problemer har PL advaret om hele tiden. PL finder det derfor yderst fornuftigt - når nu man endelig kan se, at systemet ikke fungerer - at man så udskyder det, så det kan komme op i en større politisk forligsdrøftelse.
 
PL udtrykker, at det nu er på tide at få gjort op med beskatningen af en skønnet værdi af en ejendom. Man må tage konsekvensen, tage en politisk armbøjning og få fjernet den skruphamrende skøre danske ide om, at boliger skal beskattes efter en skønnet værdi. Problemet for mange boligejere er, at man nu forlænger den periode, hvor folk er afskåret fra at klage.

 

Udgivet i Presse Arkiv
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...