Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Presse
Pressemeddelelser
Presse Arkiv
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 19. November 2015
Pressemeddelelse, 19. november 2015
 

PL tilfreds med holdningsskift

Parcelhusejernes Landsforening havde gerne set, at der i Finanslovsforliget kom en varig fastfrysning af grundskatterne. Det blev kun til en fastfrysning i 2016, så derfor skal slagsmålet gentages næste år.

Men det helt afgørende for parcelhusejere er, at der nu er vist en politisk vilje til, at der SKAL gøres noget ved de urimelige og ekstremt høje beskatninger af parcelhuse. Dermed ser vi også, at der gøres op med den kæmpe forskelsbehandling, der er af, hvor man bor i landet, og den ”straf”, man får, for at bo i egen bolig i metropolområderne.

PL ser det som første trin i en omlægning og nedbringelse af beskatningen af bolig og har svært ved at se, at den holdning ikke også bør kunne afspejle sig i et kommende skatteforlig, der går over midten af dansk politik.

Det er PL’s vurdering, at regeringen vil fremkomme med et udspil til de kommende skatteforhandlinger, som kan gøre op med det forkvaklede ejendomsvurderingssystem og de diskriminerende skatter.
Men PL udtrykker sin tilfredshed med første trin i den lange proces, der skal give flere danskere mulighed for at bo i deres eget, for det er jo det, som de ønsker.

 

Udgivet i Presse Arkiv
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...