Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Presse
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 17. December 2013

Mit Hus nr. 2013-04

Leder

Kampen fortsætter

Det viste sig, at min rimelig store frygt for, hvad der kunne ske omkring ejendomsvurderingskrisen, mildest talt var undervurderet.
Jeg havde regnet med, at der blev handlet af i et eller andet bredt politisk forlig, forventeligt omkring skattereformspartierne.
Men, at det forventede forlig blev pakket ind på side 12 i en finanslovsaftale, var jeg ikke forberedt på.
Det har været en usædvanlig bitter pille for oppositionen at skulle sluge, og det har da også splittet Venstre og konservative fra de andre.
Naturligvis skal vi parcelhusejere fremadrettet markere sagen stærkt. Der er heller ikke lukket for, at en ny regering/forlig kan medføre andre løsninger.
Vi skal presse på for helt at komme væk fra det gamle system med værdibaseret skat og undgå mellemtrin, hvor der rettes op på det nuværende system.
Den langt overvejende del af fejlskønnene er på for lave vurderinger! Og her virker det som en endog meget tydelig officiel holdning i SF og S, at disse øgede indtægter skal et forbedret vurderingssystem sikre kommer ind i årene efter 2016. Men vi arbejder for det modsatte i PL!
 

 

Udgivet i MH Leder
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...