Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Presse
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 14. November 2013

Mit Hus nr. 2013-03

Leder

Følg op på valgløfter

Når du læser dette, er kommunalvalget afsluttet, og de kommende 4 års politiske billede i din kommune er lagt på plads. Men husk, at dermed er der også 4 år til næste gang, hvor partierne skal stå til måling af deres vælgere i kommunen. Derfor opfordringen til både til dig som boligejer, din grundejerforening, men også de valgte politikere om at få fulgt op på den politik, der i valgkampen blev sat i udsigt.
Det er jo set sjældent, at der i valgkampen er lovet højere afgifter/betalinger eller grund- og personskatter (se side 24). Så nu er det politiske spil i gang på rådhuset for at prioritere mellem ønskerne/løfterne. Derfor er det, at vi grundejere skal være vakse ved havelågen, ellers er der risikoen for, at der kommer et par bitre piller med i budgetløsningerne. Udfordringerne er, at erfaringerne viser, at der i et sparekatalog, vil være kreative forslag fra administrationen om privatisering af vejbelysning, af kommunale veje, samt af andre ”normalt” kommunale opgaver.

Boligejere = lokalt arbejde

Der skal skabes lokal tryghed og tillid i kommunerne, som forudsætning for, at vi boligejere forbruger flere penge lokalt og investerer mere i vore huse, og dermed sætter liv i de lokale virksomheder. Reaktionerne på, om politikerne nu holder løfterne lokalt eller kommer med flere byrder, har derfor stor betydning for, om kommunen er attraktiv på længere sigt og om huspriserne stiger. Derfor skal der netop nu, hvor der er så langt til næste valg, kæmpes for lavere byggesagsgebyrer, kortere sagsbehandlingstider, mere kommunal ”vi er til for jer”-kultur og en forståelse af og respekt for, at der lokalt laves meget frivilligt grundejerforeningsarbejde (se side 11).
Det modsatte af forbedringer, altså at gøre det surere og dyrere at være boligejere, vil ramme alle kommunens borgere og virksomheder, men vil samtidig være politiske og kommunale selvmål- og de skal ikke glemmes!
 

 

Udgivet i MH Leder
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...