Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Presse
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 08. August 2013

Efterlysning.

Har du været hjemme under et indbrud?

Det må være noget nær alles mareridt, pludselig at høre et vindue blive smadret eller fodtrin ude fra bryggerset, hvor der burde være stille. Men det er skræmmende realitet for flere tusind danskere hvert år, for de er hjemme, mens en tyv bryder ind. Hvordan reagerer man? Hvordan bør man reagere? Nogle lader som om, de sover. Nogen gemmer sig i et skab. Andre konfronterer tyven – måske med et våben. Sidste år betalte en kvinde i Virum den højeste pris, da hun blev dræbt af en indbrudstyv.

Vi vil meget gerne i kontakt med nogen, der har haft denne skræmmende oplevelse. Vi ved, at mange slet ikke opdager, at en tyv har brudt ind, før de vågner næste morgen – det er ikke dem, vi vil tale med. Vi vil tale med dem, som stod med valget: ’Hvad gør jeg?’. Det er deres historie, vi vil fortælle. Naturligvis går vi også i den anden grøft, og taler med en indbrudstyv, for at se det fra hans perspektiv. Hvorfor bryder han ind, selvom nogen er hjemme? Hvad vil han gøre, hvis han bliver opdaget?

Vi håber, at I har mulighed for at hjælpe.

På forhånd tak.

Med venlig hilsen

Christian Bendix
Journalist | Station 2
Teglholm Allé 16 - 2450 København SV
Tlf.: 30 100 123
nyhederne.tv2.dk - chbe@tv2.dk

 

Udgivet i Presse Arkiv
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...