Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Presse
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 01. Maj 2013

Mit Hus nr. 2013-01

Leder

Vækst fint - ja, vi giver gerne en økonomisk hånd med

Boliger er et af de mest effektive områder, at sætte ind på, når der skal sættes fut i økonomien og beskæftigelsen øges. Vi ved fra talrige tidligere aftaler med starthjælp til den danske økonomi, at resultaterne af forligene er yderst effektivt når de indeholder bedre rammer for parcelhusejerne.
Det er yderst nødvendigt med økonomiske motivationer når der er krisen og usikkerhed, så boligejerne bedre kan se det fornuftige i at trække med økonomisk, så der kan sættes flere i ”hvidt” arbejde.

PL vil da gerne takke for, at man i til 2015 genopliver håndværkerordning/boligjobordningen, men husk lige på, at for at få tilskuddet skal der altså suppleres med et pænt ekstra et pænt beløb fra boligejernes side. Det er der en rimelig stor vilje til at gøre, når omkostningerne relativt falder ved et tilskud eller fradrag. Vi håber, at der kan sættes meget isolerings- og renoveringsarbejde i gang. Men der er plads til mere og derfor havde vi håbet, at man var mere åbne for den svenske ordning, hvor der er plads til mere omfattende arbejder.

Men havde der i de to vækstpakker også været elementer, der sikrede en større tillid til fremtiden for parcelhusejerne, så var der automatisk sket mere. Der er et efterslæb på vedligeholdelse og det kan f. eks. udløses ved, at der sættes en stopper for de store stigninger i grundskatterne. Men det turde man ikke tage med denne gang. Men det mener vi er nødvendigt at der tages politisk stilling til snart.

 

Udgivet i MH Leder
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...