Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Presse
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 10. April 2013

Presse, 10. april 2013

Regeringens "gave" - Boligskatten får et hak til

Ekstra Bladet satte fokus med forsiden:
”Regeringens ”gave” – Boligskatten får et hak til”

Ekstra Bladet konstaterer, at skattereformspartierne fra 2013 har fjernet fradragsmulighed for byggemodningsomkostninger.

I artiklen udtaler PL’s landsformand, Allan Malskær:
”Det betyder, at den årlige omkostning ved at sidde i et hus stiger. Nu bliver man ikke bare beskattet af jorden, men også af kloakken, vejbanen og den slags ting. Nogle mennesker vil fremover være afskåret fra at købe et nyt hus. Sådan er det, hver gang skatterne stiger. Så vil der være grupper, der ikke længere har råd”.

Ekstra Bladet har desuden en artikel om ”Gamle boligejere i klemme. Klagemulighed slut 1. maj”. Heri konstaterer man, at det primært er fordi der har været for mange klager over fradragets størrelse, at man fjerner klageadgangen.

Hertil udtaler PL’s landsformand, Allan Malskær:
”Men det er helt uhørt at bruge den begrundelse for at lukke for klagemuligheden, mener Allan Malskær, formand for Parcelhusejernes Landsforening. – I stedet for at rette fejlene har man i ly af skattereformen fået lusket igennem, at nu stopper vi sgu muligheden for at klage, siger han. Det betyder også, at naboer kan blive beskattet forskelligt for den samme grund, hvis den ene har nået at klage, mens den anden kom for sent”.

Kilde: PL, Ekstra Bladet, 9. april 2013
 

Udgivet i Presse Arkiv
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...