Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Presse
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 30. Maj 2011

Mit Hus nr. 2011-01

Leder

Valget tæt på

Ja, altså ikke bolig-valget af bolig for dig, som allerede er boligejer! Og dog!

Bliver det et boligVALG, som vi skal have snart? Det er der meget, der tyder på, trods brede udmeldinger om, at boligerne er ”fredede”.

PL ønsker at sætte nogle boligpolitiske spørgsmål i fokus overfor de enkelte partier. Vi havde en fornemmelse af, at det ville blive et forårsvalg, og derfor har redaktionen har trukket dette nummer af bladet så langt, vi kunne. Men nu går det i trykken.

På vores hjemmeside vil der for vore medlemmer være adgang til at se opdateringer, klip og informationer omkring de temaer, der har direkte relevans for os boligejere, men det sker først, når valget er udskrevet.

Men i nærværende nummer har vi allerede taget vores eget forskud på noget af det, som vi gerne vil påpege som problemer og løsninger på nogle af vore kerneområder. Derfor har vi spidset pennen i en række artikler, så der er lidt kant i debatten. Det kan jo måske inspirere nogle af partierne, der gerne vil have fremadrettede løsninger.

Artiklerne skulle også gerne give anledning til, at vore læsere får et par fokuspunkter, der kan bruges i den debat, som man jo også selv skal være en del af i det daglige. Husk, at vi er alle med til skabe en opinion og til at afgøre et valg. For din stemme skal bruges både til at sige din mening i debatten, og til med et kryds at fortælle, hvad du mener om det, partierne kan tilbyde.

Vælg at læse MIT HUS

Der er fokus på politik frem til og med side 5. Vi skal isolere mere, er der info om fra side 6 til 10. - og det skal vi jo låne til, så der er info om realkreditlån m.v. fra side 11 til 15. Så skal postkassetyranniet have plads side 18-20. Fra 22 til 25 er det rotter og kloak, der har spot på sig.

Landsformanden har været gæstelederskribent over et par måneder på altinget.dk, der er en uafhængig journalistisk portal om politik og den politiske verden, og vi bringer 2 af disse ledere på siderne 7 og 16. Og som sædvanlig er der rundt på siderne spredt artikler og læserbreve fra den store palet af emner for parcelhusejere.

PL ønsker god fornøjelse og specielt velkommen til medlemmerne i de 15 nye foreninger, der er nævnt på listen, og der er så 3 yderligere nye foreninger, som vi desværre først næste gang kan sende bladet til.

Udgivet i MH Leder
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...