Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Presse
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 14. Januar 2011

Presse, 14. januar 2011.

Ryd så de gader

Under overskriften ”Mit affald bliver ikke hentet – hvad gør jeg?” har nyhedsbrevet fra Bolius en gennemgang af nogle forhold omkring snerydningspligter og affaldsafhentning.
I denne artikel, hvor man konstaterer, at mange borgere har spejdet forgæves efter skraldebilerne, er PL´s landsformand cand. polit. Allan Malskær citeret for et par udtalelser.

Ikke ok at straffe en hel vej for manglende rydning
Parcelhusejernes Landsforening mener dog, at der er tilfælde, hvor hele vejen ikke behøver blive straffet, fordi nogle har undladt at rydde sne.
- Der er mange steder, hvor de første parceller på vejen ikke er blevet ryddet, og så henter man ikke affald nogen steder på vejen. Det er kollektiv afstraffelse, og det synes jeg ikke, man som kommune bør acceptere, siger formand for Parcelhusejernes Landsforening, Allan Malskær.”

Dette vil vi gerne udbygge med at understrege, at det er forkasteligt, at der er nogen der helt bevidst undlader, at rydde ud for deres ejendom. En ting er så, at de ikke får post og får afhentet deres affald, men de generer samtidig deres naboer på det groveste.

I artiklen understreger PL også, at man selv har ansvaret for, at der ryddes, og at hvis man ikke kan klare rydningen selv eller er væk i nogle dage, skal man sikre sig, at der er nogen der klarer arbejdet for en. Så må man snakke med sine naboer eller andre om at det gøres. Og hvor må det være pinligt for de, der bare venter på, at det nok tør væk og ”forsikringen dækker jo nok alligevel”, at se pensionisten ved siden af som den naturligste ting rydder sneen,- som han altid har gjort.
 

Udgivet i Presse Arkiv
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...