Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Emne-database
Hartvig Consult
Nordea
TestDinBolig
PL Kollektiv forsikringspakke
PL-Service
Mit Hus
Presse
Kontakt
Bliv medlem

 

Fordelsaftaler

Parcelhusejernes Landsforening forsøger hele tiden at etablere fordelsaftaler for sine medlemmer på områder, som PL vurderer har relevans for medlemmerne.

De fordelsaftaler, der etableres, sker ikke udelukkende med henblik på direkte besparelser, men med fokus på den samlede "værdi" af aftalen for de enkelte medlemmer. Dette skal forstås på den måde, at det kan godt være, at aftalen ikke er den billigste her-og-nu set i forhold til andre lignende selskaber, men så rummer aftalen andre forhold, der samlet set gør aftalen til den bedste på markedet.

Såfremt et medlem benytter sig af en samarbejdsaftale, er det videre forhold mellem medlemmet og selskabet PL uvedkommende, med mindre andet er særligt fastlagt.

Man skal være opmærksom på, at udbuddet af medlemsfordelsaftaler kan være varierende, idet markedsforhold og andre forhold kan ændre sig og bevirke, at der ikke længere er samme incitament til at fortsætte samarbejdet.

I menuen kan du læse mere om de aktive medlemsfordelsaftaler. 

(Tilbage)

Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...