Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Presse
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 06. September 2016
Mit Hus nr. 2016-02
 
Leder
 

Kommunal tag selv (gratis) kasse i VEJ-boden, men skal det være gratis at snyde?

Ja, vi anklager kommuner, der laver kassetænkning for snyderi…, når man billedlig talt snupper grønsagerne uden at betale og endog kræver skat af omsætningen.
Man er som kommune den stærke part, og selv om det egentlig er kommunens egne borgere, man skulle varetage interessen for, er det hos boligejerne regningen lander, når der pålægges så mange omkostninger i den ”kreative” spillen Sorteper, når der skal spares i kommunerne.
 
PL har protesteret vildt over de måder vore grundejerforeninger og medlemmer behandles, når man ved udstykninger pålægger ekstremt store omkostninger til etablering og drift af fællesanlæg, legepladser, søer, regnvandsbassiner etc. Dejligt med rekreative områder, men ”smart” nok indgår disse også i, hvad alle borgerne i byen har adgang til, men det er kun medlemmerne, der skal betale for driften. Det sker også, når det er kommunen selv, der har købt en landmands jord og videresælger markerne som små matrikler til ekstreme priser. Jep, netop med kæmpe ubeskattet spekulationsgevinst, - og så beskatter man med grundskatter bagefter.
 
Men vi ser også gamle områder få nye opgaver og udgifter til belysning, nye stier, regnvandsbassiner eller mere gennemkørende trafik. Desværre ser man ikke i sin spare iver og ønsket om ”en flot grøn by”, at en sådan privatisering af offentlige opgaver er med til yderligere at belaste det påtvungne medlemskab af en grundejerforening. Protester derfor lokalt og orienter meget gerne PL.

 

Udgivet i MH Leder
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...