Tilbage til forside
Søg
Log ind
Om PL
Persondatabeskyttelse
Fordele
Mit Hus
Presse
Kontakt
Bliv medlem
Udgivet den 15. Februar 2016
Presse, 15. februar 2016
 
PRESSEMEDDELELSE
 

Det er ikke politikerne men boligejerne, det gør ondt på, for her lander usikkerheden

 


Den politiske debat i pressen omkring skattestop til 2025 eller kun til 2020, samt debatten om igen en lappeløsning på ejendomsvurderingen, er begge dele udlagt af pressen, som værende politiske problemer på Christiansborg.
Men det journalistiske og politiske navlepilleri skal stoppes, fordi det, der faktisk er problemet, er, at den politiske usikkerhed og forpostfægtninger betyder, at boligejerne - og de der overvejer at blive det - bliver usikre på de fremtidige forhold.
Så PL opfordrer til, at man holder krudtet tørt og venter med at spille ”boligejer-bolden”, til man faktisk også er inde i realitetsdrøftelser omkring en boligskattereform. Denne ser vi til gengæld gerne må være andet end lappeløsninger.
Netop den politiske enighed i den seneste valgkamp om, at der ikke skulle være stigninger på ejendomsskatten før tidligst 2025 er en væsentlig tryghedsfaktor.
Trygheden betyder også, at boligejerne dermed kan være med til at løse politikernes og samfundets basale problem, nemlig at der er en markant tilbageholdenhed med at foretage nye investeringer, hvorfor også forbrugsstigningerne er udeblevet til skade for den udvikling, vi alle håber på, med øget beskæftigelse og ja, ironisk nok, et større skattegrundlag.

 

Udgivet i Presse Arkiv
Parcelhusejernes Landsforening · Kirke Værløsevej 24, 1.C, 3500 Værløse · Tlf. 70 20 19 77 (9-15) · sekretariat@parcelhus.dk
Popup loading content
LOADING...
LOADING...